Reparatie, Daklekkage & Renovatie.

Of het nu gaat om een groot project of om een klein project, HARRAND Dakbedekking zorgt ervoor dat iedere klus perfect gedaan wordt. We zorgen bij zowel bedrijven als bij particulieren voor een goed en duurzaam dak boven ieders hoofd dat vele jaren mee kan.

Renovatie

Naast regulier onderhoud of reparatie is een complete renovatie van het dak ook mogelijk.

Reparatie

Uitgebreid advies na inspectie van het huidige dak. Kom zo nooit voor verrassingen te staan.

Daklekkage

Veel ervaring met het opsporen en herstellen van daklekkages van platte daken.

Renovatie & Reparatie

HARRAND Dakbedekking zorgt zowel bij bedrijven als particulieren voor een goed en duurzaam dak. Na inspectie van het huidige dak geven we u een uitgebreid advies. Vaak leidt dit tot regulier onderhoud en reparatie of tot een complete renovatie van het dak.

Maar wat de uitkomst van de inspectie ook is, voor verrassingen komt u nooit te staan. Onze offertes zijn open, compleet en op uw wensen gericht. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

Wij geven u dus altijd eerst een gedegen advies over welke dakbedekking voor uw project de juiste is. Dit doen we op basis van een inspectie van de huidige bedekking, en daarvoor komen we uiteraard naar de locatie toe. Voor dit bezoek op de locatie worden wel kosten in rekening gebracht. 

Daklekkage

Een lekkage van uw dak is altijd erg vervelend. Zeker omdat ook uw woning aan de binnenkant schade oploopt. Als gevolg van water ontstaan vocht- en schimmelplekken en het is dan ook zaak een lekkage zo snel mogelijk te laten repareren.

Een daklekkage oplossen, is echter meestal geen eenvoudige klus. Vaak wordt een lekkage pas later ontdekt, als er andere schade zichtbaar wordt en in de veel gevallen is niet direct duidelijk waar de lekkage precies zit. Bij HARRAND Dakbedekking hebben we ervaring met het opsporen en herstellen van daklekkages van platte daken. 

Om in de toekomst nieuwe lekkages te voorkomen, is regelmatig preventief onderhoud van uw dak erg belangrijk, want zeker bij een dak geldt: een lekkage is beter te voorkomen dan te genezen.

U kunt bij ons, als u precies weet waar de lekkage zich bevindt, direct een offerte aanvragen voor de kosten van de reparatie ervan. Wij kunnen ook ter plaatse komen kijken en daarna een offerte uitbrengen. Voor de inspectie worden dan kosten in rekening gebracht.

0165 - 55 52 43

over ons

Dé specialist in platte daken uit Roosendaal met jarenlange ervaring op het gebied van diverse soorten dakbedekking. Woont u in of rondom Roosendaal? Neem dan contact met ons op voor een offerte of informatie op maat.

Vragen? Bel nu