Dakbedekking

Bij HARRAND Dakbedekking adviseren en ondersteunen we u bij de keuze van het toe te passen daksysteem. Ontdek hier de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dakbedekking

Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in bitumineuze en kunststof dakbedekking.

Lichtkoepels

De perfecte oplossing voor daglicht onder een plat dak.

Dakterrassen

Voor extra leefruimte op uw dak.

Dakbedekking

HARRAND Dakbedekking is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze dakbedekking

  • Kunststof dakbedekking

Bij Harrand Dakbedekking adviseren en ondersteunen we u bij de keuze van het toe te passen daksysteem. 

Voor elk systeem geldt dat de combinatie van de ondergrond of constructie, de onderlaag of dampdrukverdelende laag, de isolatielaag en de toplaag (waterkerende laag) op alle onderdelen moet kloppen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de huidige stand der techniek.

Lichtkoepels

Haal licht in huis door het laten aanbrengen van een lichtkoepel of een of meer Solartubes. HARRAND Dakbedekking heeft de complete range aan daglichtproducten van onder andere Jet Bik voor u beschikbaar. 

Lichtkoepels zijn de perfecte oplossing voor daglicht onder een plat dak, bijvoorbeeld in uw aanbouw. 

Minder ruimte in huis? Neem dan contact op voor meer informatie over onze Solartubes. Deze lichtdoorlatende verlengstukken zorgen zelfs op de kleinste zolder voor meer zonlicht. 

Maak optimaal gebruik van de ruimte op of aan uw woning!

Dakterrassen

Op zoek naar meer leefruimte rondom uw huis? Een dakterras kan hierbij de uitkomst bieden.

Door dreentegels te plaatsen, maakt HARRAND Dakbedekking uw dak beloopbaar en wordt zo extra leefruimte op uw dak gecreëerd. Buiten grijze dreentegels zijn er diverse andere kleuren verkrijgbaar waardoor u uw dakbestrating een persoonlijk tintje geeft. 

0165 - 55 52 43

over ons

Dé specialist in platte daken uit Roosendaal met jarenlange ervaring op het gebied van diverse soorten dakbedekking. Woont u in of rondom Roosendaal? Neem dan contact met ons op voor een offerte of informatie op maat.

Vragen? Bel nu