Garantie & Onderhoud.

Wij zorgen ervoor dat u jarenlang geen omkijken hebt naar uw dak. We leveren materialen van hoge kwaliteit en uitmuntend vakmanschap. Een dak van Harrand betekent dan ook zorgeloos genieten.

Garantie

Zorgeloos genieten met een dak van HARRAND Dakbedekking.

Onderhoud

Jaarlijkse reinigingen, herstellend onderhoud en inspectie.

Garantie

Wij zorgen ervoor dat u jarenlang helemaal geen omkijken hebt naar uw dak. We leveren materialen van hoge kwaliteit en uitmuntend vakmanschap. Een dak van HARRAND Dakbedekking betekent dan ook zorgeloos genieten. 

Onderhoud

Uiteraard kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij reinigen dan jaarlijks uw dak, voeren herstellend onderhoud uit en kijken uw dak na op mogelijke (toekomstige) gebreken. Bij het onderhoud van uw dak zijn wij erop gericht dat uw dak een kwalitatief goed dak blijft. We kijken dan ook altijd naar de waterdichtheid en duurzaamheid van de dakbedekking.

Belangrijk!
Voor platte daken is preventief onderhoud essentieel voor het behoud ervan en dit preventieve onderhoud maakt dan ook deel uit van onze garantiebepalingen.

0165 - 55 52 43

over ons

Dé specialist in platte daken uit Roosendaal met jarenlange ervaring op het gebied van diverse soorten dakbedekking. Woont u in of rondom Roosendaal? Neem dan contact met ons op voor een offerte of informatie op maat.

Vragen? Bel nu